Modal & Rayon

Modal este o fibră de celuloză semisintetică realizată prin filare din celuloză regenerata. Modalul este utilizat singur sau cu alte fibre (bumbac sau spandex) în îmbrăcăminte și articole de uz casnic, precum pijamale, lenjerie de corp, halate de baie, prosoape și lenjerii de pat.

Rayon este o fibră versatilă și are aceleași proprietăți de confort ca și fibrele naturale, deși drapajul și alunecarea fibrelor de rayon seamană adesea mai mult cu nylonul. Poate imita senzația și textura mătasei, a lânii, a bumbacului și a inului.

modal & rayon materie prima fabrica productie imbracaminte oradea mobiente romania
modal rayon materie prima fabrica productie imbracaminte oradea mobiente ro
modal rayon materie prima fabrica productie imbracaminte oradea mobiente ro

La MOBIENTE suntem extrem de atenți cu materia primă utilizată

Modalul este procesat în diferite condiții pentru a produce o fibră mai puternică și mai stabilă când este umedă față de raionul standard, dar are o senzație moale, similară cu bumbacul.

Durabilitatea și păstrarea aspectului raionului obișnuit sunt scăzute, mai ales când sunt ude; de asemenea, raionul are cea mai mică recuperare elastică a oricărei fibre. Cu toate acestea, raionul HWM (raion cu un modul cu umiditate ridicată) este mult mai puternic și prezintă o durabilitate mai mare și păstrarea aspectului. Îngrijirea recomandată pentru raionul obișnuit este numai prin curățarea uscată. Raionul HWM poate fi spălat la mașină.

La MOBIENTE, utilizăm modal & rayon de cea mai bună calitate pentru a produce imbrăcăminte pentru partenerii noștri.