MOBIENTE

Satisfacem cele mai înalte exigențe în domeniul modei

mobiente productie tricotaje confectii textile oradea bihor romania
fabrica broderie computerizata lohn oradea mobiente productie broderie personalizata

Nascută din dorința de a satisface cele mai înalte exigențe în domeniul modei, MOBIENTE este o companie românească, fondată în 1995, specializată în producția de tricotaje și confecții textile.

– Ioan Tulvan. CEO Mobiente

mobiente productie tricotaje confectii textile oradea romania
29
ani experiență

De-a lungul anilor avem o colaboarere apropiata cu importante și consacrate branduri din industria modei, reușind împreaună să creăm și să fabricăm cele mai noi tendințe si de actualitate articole de tricotaje și confectii textile.

Am contribuit la lansarea în premieră pe piață a multor produse de înaltă calitate, complexitate & design, și continuăm să dezvoltam continuu un parteneriat de lunga durată cu toți partenerii noștri din industria fashion.

MOBIENTE are o lungă tradiție în acest domeniu de activitate, recunoscută la nivel global, acumulând bogate cunoștințe și multă experiență în productie tricotaje și productie confectii textile pentru bărbați, femei și copii. Realizăm toate categoriile de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, cât și cele din categoriile casă, sport, medical și auto

MOBIENTE este una dintre puținele companii din Europa în masura să realizeze într-un sistem complet integrat, articole tricotate combinate cu materiale textile, inclusiv dantelă, mătase, piele sau orice tip de material, obținând produse unice de cea mai înaltă calitate.

Mobiente susține Sustenabilitatea

MOBIENTE a fost mereu recunoscută și apreciată pentru cercetarea prin excelență și pentru calitatea înaltă a tricotajelor sale, standarde care pot fi realizate datorită utilizării tehnologiilor de vârf și selectării celor mai bune materii prime.

29
ani experiență
74
echipamente noi
2
etaje tehnice

Vino în echipa MOBIENTE

Echipamente & Tehnologie modernă și acces la know-how

200

angajați în Oradea